2016 Január 21

1. Bő kabát és lábszárig érő szoknya

Ha túl bő kabát alúl kilóg a szoknya nem túl szép látvány, sőt a hosszabb-rövidebb rétegek optikailag felszabdalják az alakodat és jelentősen megrövidítik a lábadat. Érdemes úgy belőni a szoknya hosszát, hogy a kabát aljáig érjen, vagy egy arasznyival legyen hosszabb. Ez az összeállítás még magassarkú mellett is slamposnak tűnik.

kinos-teli-divatbakik

2. Tűsarkú és jég

A magassarkú nagyon elegáns, nyújtja a lábakat, előnyösen formálja az alakot, és mi imádjuk. Azt viszont nem amikor a csúszós jégen, és hóban egyensúlyozunk vele. Sajnos néha a szekrényben kell hagynunk, és olyan lábbelit választani amelyben nem csak, hogy nem leszünk nevetségesek, de még az egészségünket is megőrzik egy-egy esés elkerülésével.

 

3. Szőrmebunda

Manapság inkább a szőrmemellények élik virágkorukat, aminek mi bizony örülünk. Ugyanis a hatalmas szőrmebunda szinte senkinek sem előnyös, és ha nem megfelelő darabokkal kombináljuk sajnos tréfa középpontjává válhatunk, „medvés” kinézetünkkel. Arról pedig már nem is beszélünk, hogy egy eredeti szőrmebunda elkészítése 18 róka, vagy 36 perzsabárány életébe kerül. Elrettentő, igaz?

kinos-teli-divatbakik

 

4. Csupasz derék és dekoltázs

Ami nyáron csinos, az nem biztos, hogy a télen is szép. Harmincöt fok melegben esztétikus lehet, egy ízlésesen kivillanó derék vagy mélyebb dekoltázs, de ezek, a hideg időben inkább komikus látvány nyújtanak. Arról nem is beszélve, komoly egészségügyi veszélyei vannak. Azért mert a hőmérséklet 0 fok körül van, még lehet nőiesen és szexisen öltözködni, de nem kell mindent a kirakatba pakolni.

kinos-teli-divatbakik

 

5. Karácsonyfa effektus

Közeleg a karácsony, és ha nem vigyázunk a túl sok zöld és piros együttes viselésekor mi magunk úgy festhetünk, mint egy díszes karácsonyfa, pláne ha ékszereket is aggatunk magunkra. Kerüljük tehát ennek a két élénk színnek a viselését egy outfiten belül.

6. Narancssárga bőr

Mindenki szeretné megőrizni a szép napbarnított bőrsznét, azonban sokan abba a hibába esnek, hogy a túlzott szolárium használat vagy a barnítókrémek helytelen használata miatt narancssárga bőrszínt ölt magára. Tisztázzuk: a narancs bőrszín bizony kínos.

kinos-teli-divatbakik

7. Állatos sapkák

Az elmúlt években megmagyarázhatatlanul elterjedtek az állatfejeket idéző sapkák. Gyerekeknél aranyos, és figyelemfelkeltő, de felnőttként, sőt már tiniként is ez a fajta figyelemfelkeltés nem minden esetben pozitív. Lehet, hogy cuki, de senkit sem lehet ilyen fejfedőben komolyan venni, és nem mindegy, hogy viccesnek vagy inkább nevetségesnek találnak mások.

kinos-teli-divatbakik

 


Megtekintések száma: 495754


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet