2016 Március 16

Kétség sem férhetett ahhoz, hogy Ben Affleck hatalmas idiótaságot követett el Jennifer Garner elengedésekor, amikor megláttuk Jennifert kilépni az Oscar-gálán a vörös szőnyegre, a tökéletes, fekete ruhájában.
jennifer-garner-egy-szivfacsaro-interjuban-beszelt-valasarol

A Vanity Fair magazinnak Jennifer Garner egy érzelgős és hatásos interjút adott, amiben végre megtörte a csendet a házassága fájdalmas végéről.

A pár válásáról szóló szívszorító hírek csupán egy nappal a 10. házassági évfordulójuk után láttak napvilágot. Ha mindez még nem lett volna elég, csupán egy hónappal később olyan híreket lehetett hallani, hogy Ben Affleck összejött a család dadájával, a 28 éves Christine Ouzouniannal. A Vanity Fair-nek Jennifer a következőket mondta az esetről: “Elmondok valamit. Már hónap óta külön éltünk, amikor hallottam a dadusról. Semmi köze sem volt a válásunkhoz. Ő nem volt az egyenlet része. Hogy rossz döntés-e? Igen, az. Nem túl jó a gyerekeknek, amikor a dadus eltűnik az életükből.

Ő Christine Ouzounian, Jennifer Garner dadusa, akinek állítólag viszonya van Ben Affleckkel.
jennifer-garner-egy-szivfacsaro-interjuban-beszelt-valasarol

Miután látta, hogy a magánélete fő téma lett a hírekben olyan főcímekkel, mint ‘Jennifer Garner válási drámája’, a válás okozta fájdalom miatt Jennifer őszintén bevallotta: “Nagyon fáj az egész és ő nagyon fontos nekem”.

Habár a 43 éves nő diadalmasan emelkedett ki a helyzetből: “Nem hagyom, hogy ez az egész határozzon meg engem. Nem hagyhatom, hogy a düh és a fájdalom vezéreljen. Folyamatosan a jövőmet kell néznem, valamint mindenek előtt a gyerekeimet.
jennifer-garner-egy-szivfacsaro-interjuban-beszelt-valasarol

Bennek és Jennifernek három közös gyerekük van, a 10 éves Violet, a 7 éves Seraphina, és a 4 éves Sam. Garner pedig a legidősebb lányának “ideiglenes szobatársa lett” az utóbbi, pár, zajongó hónapban. Nem meglepő módon gondjai vannak az alvással, és köszönetet szeretne mondani Tina Feynek és Amy Poehlernek, amerikai komikusoknak, hogy átsegítik őt a hosszú, álmatlan éjszakákon.

Igazán fontos volt számomra, hogy benne maradjak,” mondja Jennifer a házasságáról, “de nem vált be.” De vajon van-e valami, amit azóta megbánt?

Nem egy nagydarab filmsztárhoz mentem hozzá, hanem a férfihez,” vallja be őszintén Jennifer, “és ha visszamehetnék az időben, ugyanígy döntenék. Odaszaladtam hozzá a partra, és ezt újra megtenném. Itt van a három közös gyerekünk és megannyi közös emlékünk. Ő életem szerelme. Mégis mit kezdhetnék ezzel? Akárhol jelenik meg, ő a legbriliánsabb személy az adott helyiségben, a legkarizmatikusabb és legönzetlenebb. Csak egy bonyolult fickó. Mindig azt mondom, hogy: ‘Amikor rád süt Ben napja, akkor azt megérzed.’ De, amikor a nap máshová süt, akkor hideg van. Elég nagy árnyékot tud rád vetni.
jennifer-garner-egy-szivfacsaro-interjuban-beszelt-valasarol

 

A jövőre tekintve Jennifer elárulta, hogy alig várja, hogy visszatérjen a humorérzéke, habár jelen pillanatban még mindig olyan helyen van, ahol azt érzi, hogy fizikailag kell megbirkóznia az egésszel, úgy érzi, valakit meg kell ütnie.

Szerencsére ez a személy nem Ben Affleck lesz. Jennifer állítólag megtalálta azt a békés helyet, ahol feldolgozhatja ezt a szakítást, gyűlölet és düh nélkül. “Miattam senkinek sem kell utálni őt. Ahogy én sem utálom. Természetesen nem kell megverni őt.” Mondja Jennifer. “Tudok vigyázni magamra.
jennifer-garner-egy-szivfacsaro-interjuban-beszelt-valasarol

Hajrá Jennifer! Jó volt látni őt ragyogni az Oscar-gálán, igaz? Írjátok meg a Facebook-oldalunkon!


Megtekintések száma: 19653


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet