2017 Január 09

Rosalynne Plum, szekrénye egyik polcán tartotta imádott menyasszonyi ruháját. De, miután nehéz időket élt meg, aukcióra kellett bocsátani mindent, beleértve a menyasszonyi ruháját is.

A ruhán semmi különlegesség nem volt, abban ment férjhez, de ugyanakkor rengeteg emléke fűzödött hozzá néhai édesanyjával kapcsolatban, aki az esküvője után pár évvel hunyt el.

Rosalynne és a mamája együtt vásárolták meg a ruhát, ami egy különleges emlék maradt az anya-lánya párosnak. Rosalynne édesanyja csak 16 éves volt, amikor a mamája meghalt, és az ő neve is rajta volt a ruhán.

És bár Rosalynne barátnője is azt mondta neki, hogy „adj túl rajta”, már két hét is eltelt azóta, hogy a menyasszonyi ruha eltűnt és Rosalynne szíve még jobban fájt, mint valaha.

A FOX news stábja nemrégen felkereste Rosalynnt a New Jersey-i otthonában, hogy megkérdezze, van-e valami újság a ruhával kapcsolatban, de ezen a ponton már minden remény elvesztett. Az interjú alatt a riporter azt mondta, hogy gondjai vannak a mikrofonnal, ezért hoz egy újat.

De ez csak egy nagy hazugság volt!

Nézze meg az alábbi videót, hogy milyen hihetetlen meglepetést tartogattak Rosalynne számára és, kérjük, ossza meg barátaival is a Facebookon!

videó szomorú megható


Megtekintések száma: 20030


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet