Saturday, May 12, 2018

Kos

Igazi királynőként szeretnél ragyogni, viszont ha a ruhád csillogó, viselj visszafogott sminket és legyen egyszerű a hajad. A fényűzést nem most kell visszafogni.

Bika

Mindent a hagyományokért. A házasság két családot is összeköt, mely hagyományokkal jár. Érdemes nagy, szabad területen tartani a fogadást (pl.: borvidéken,).

Ikrek

Hatalmas buli az esküvőd. Hívd meg a legjobb DJ-t, bérelj ki egy menő helyet, és indulhat is a napokig tartó buli.

Rák

Nem szeretsz nagy közönség előtt szerepelni, így mindenképp egy intim szertartás a megfelelő neked. Lehet, hogy elég, ha csak ti ketten mentek el 1-1 tanúval, maximum a legközelebbi családtagok.

Oroszlán

Neked a szórakoztatás a legfontosabb a lagzin. Az oltárhoz vezető út a kifutód, de a fogadás a valódi atrakció: élő zene, bűvész, fűzzsonglőrök.

Szűz

Ha végigpörgeted a legaktuálisabb Pinterest-trendeket, kész is a szervezés. Ceremónia a szabad ég alatt, majd lagzi egy rusztikus istállóban. Mindenhol jelen van a természet és a vintage stílus.

Mérleg

A művészet és a romantika keveredése ez a csillagjegy. Kibérelni egy galériát a fogadáshoz? Vagy elmenni egy gazdag történelmi hátterű, csendes kisvárosba? Nálad mind a kettő tuti opció.

Skorpió

Nem nagyon érted, mi ez a nagy felhajtás az esküvő és a lakodalom körül. Számodra a legideálisabb, ha kettesben kimondjátok az igent, majd kb. 1 hónapra rá tartotok egy fogadást, hogy a közelállókkal is megünnepelhessétek.

Nyilas

A legjobb döntés, ha összepakoltok, repülőre ültök, és valami egzotikus helyen mondjátok ki az igent. Sokkal izgalmasabb lesz számodra úgy az esemény, ha egyedinek érzed. Másik verzió, ha kimentek pár közeli baráttal, családtaggal az erdőbe, és egy közös sütögetéssel ünneplitek meg, hogy egybe keltetek.

Bak

Magas eleganciát s'il vous plaît. Mikor egybe kelsz a pároddal, mindennek a legtökéletesebbnek kell lennie: különleges borok, friss ételek. Számodra fontos a család, így az ő szórakozásukat is előtérbe helyezed.

Vízöntő

Nem arról van szó, hogy nem kedveled a romantikát, de a te bohém énedhez nem passzol az esküvő. Vond be a barátaidat az egészbe, ők csinálják a zenét, segítsenek a dekorálásban, legyen a vacsora batyus bál jellegű.

Halak

Szem nem marad szárazon, mikor te vagy a menyasszony – neked is vízálló sminket javaslunk. Gondolkodj el azon, hogy egy adott témára fűzöd fel a fogadást (táli mesevilág, vízi csodavilág, stb.), így könnyebben kordában tarthatók a dolgok.

Forrás: Elle


Megtekintések száma: 26552


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet