2016 Október 20

Nagyon megható üzenetben szólt kislányához egy fiatal apa, miután megtudta, hogy agresszív rákos megbetegedéssel diagnosztizálták. Felkavaró videó!

Valószínűleg nincs olyan ember, akinek ne csalna könnycseppet a szemébe annak az apának a története, aki megtudta, hogy rákja van. Mindezt úgy, hogy szerető családja mellett állt, és épphogy csak elkezdték a közös életüket hárman, a kislányukkal.

A 27 éves férfinek négyes stádiumban lévő daganatos megbetegedése volt, amikor a videót rögzítette. Így akart üzenni lányának, aki már nem élheti meg, hogy ott legyen apja az érettségijén, de az első szerelmét sem mutathatja be neki soha.

A férfi elmondása szerint rengeteg mindent nem tud majd átélni kislányával, de próbál minden hátralévő időt vele tölteni. Szerinte az idő nagyon értékes, és lehetőséget ad arra, hogy kimutassuk a szeretetünket, amíg még lehet.

A videót elkészítve a férfi biztos abban, hogy lánya majd felnőttként is többször végig fogja ezt nézni, és apja emléke örökké a szívében fog élni.

Ha szerinted is szívszorító a videó, akkor OSZD MEG másokkal is, köszönjük!

videó szomorú megható


Megtekintések száma: 21656


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet