2019 Március 23

Szívet melengető történet egy brazil fiúról


Azt mondják, hogy egyetlen szépség sem ragyog fényesebben, mint egy jó szív. Végül is a jó cselekedetek egyszer mindig kifizetődnek! Amarildo Silva minden bizonnyal jó szívvel rendelkezik, hiszen a fiatal brazil kézműves már másfél éve elkötelezte magát az állatoknak. Régi gumiabroncsokat kényelmes ágyakká alakít át állatok számára és a jó hír az, hogy egy ideig még nem is tervezi ezt abbahagyni.


Minden két évvel ezelőtt kezdődött, amikor Amarildo az utcákra dobott szemetet újra szerette volna hasznosítani és ebből némi jövedelemhez jutni. Mindig élvezte a kézműves munkát olyan anyagokkal, amelyeket már nem használtak és csak kidobásra kerültek volna.


Azáltal, hogy valami újat alkotott, nemcsak a környezet jólétéhez járult hozzá, hanem némi bevételre is szert tett. 

Amarildo rájött, hogy a régi gumiabroncsokat az utcán élő kutyák menedékként használják és felmerült benne azt az ötletet, hogy fekhelyekké alakítja át azokat az otthonosabb érzés megteremtéséért.

Miután összegyűjtötte a gumiabroncsokat, elvágja, megmossa és lefesti azokat. Szeret minden gumiabroncsot egyedire kialakítani és  minden egyes gumiabroncsra annak az állatnak a nevét írja be, akihez az ágy tartozik.

Amarildo hisz abban, hogy ez a kezdeményezése majd tovább ösztönzi a világot arra, hogy figyeljünk oda környezetünkre.

Via Bored Panda

cuki aranyos jótékony történet


Megtekintések száma: 34300


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet