2018 Június 06

Na, neee! Ez hogy lehet? 

Amikor megérkeztem Cserkeszőlőre, az Aqua Spa hotelbe, azonnal megfogott a kedves fogadtatás, szinte olyan a hely, mint egy jó meleg otthon. Barátságos apartman, minden jóval felszerelt, amire csak szükségünk lehet: két hálóval, pazar fürdőszobával, szaunával, konyhával. Kifejezetten tetszett a hangulatvilágítással felszerelt festmény, igazán romantikus.

De nemcsak az apartman, hanem a hozzá tartozó a kertre és a medencére néző hatalmas terasz is impozáns és nyugalmat árasztó egyszerre. A családoknak, baráti társaságoknak épített faházak pedig hihetetlenül hangulatosak, hátul szalonnasütő hellyel kialakítva. Nagyon klassz.

Mondom a menüt! Friss, gőzölgő húsleves a vasárnapi ebédet idézve, aztán szarvasfilé sült körtével, tejszínhabos desszerttel. Istenem…micsoda csoda! Van kérdés?

Kimentem ebéd után a kinti melegvizes jakuzziba, aztán nyomás a bentibe is. Tágas, kényelmes, pont annyi, ami teljesen kielégíti az igényeket. Sportmasszázs után fiatalító arckezelés, sőt, arcmasszázs.

Gyerekek, őrületesen jó! Tíz év mínusz! Aztán persze sport, kis pingpong a napsütésben.

Hogy milyen volt Cserkeszőlő? Nagyon pozitív csalódás. Sosem voltam még, és hihetetlen élmény volt. A táj, a környezet, a hotel, a szoba, az ételek, a kiszolgálás, a wellness... A nagybetűs Vidék. Na, értitek!?:) Szuperjóóó.


Megtekintések száma: 8641


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet