2022 Június 24

Igazi fesztiválhangulatban ünnepelte a Dorkoaz új Zrínyi utcai 300 nm-es üzlet megnyitását a szerdai avatóünnepségen. A DorkoFamilycsaládiasnál jóval tágasabbra szabott eseménye kollégák, partnerek, zenészek, sportolók és ismert médiaszemélyiségek társaságában valósult meg. Az idén 8 éves hazai márkaeddigi legnagyobb dobását a 27.sportszövetségként aláíróMagyar Országos Baseball és Softball Szövetség is jó hangulatban nyugtázta. Kemény Dénes és Cseh László hivatalosan is felavatták a Bazilikától pár méterre található üzletet, amivel egy újabb fontos fejezete rajtolt el a Dorko-sztorinak.

Óriási bulival robbantotta be a fesztiválszezont a Dorko a legújabb budapestiFlagshipStore nyitóbuliján. A kora délután kezdődő és késő estébe nyúló eseménymegállás nélkül zenei aláfestéssel telt a Rock the City Crew 6 DJ-jének jóvoltából.T.Danny közönségtalálkozójára száznál is több rajongó gyűlt össze, kígyózó sorokban várva a közös fotóra és dedikálásra. A Hot GirlyDanceClass fellépése továbbforrósította a hangulatot az üzletben, mialatt az utcán meglepetésszerű utcazenélésbe kezdett a Band of Streets csapata.

Amellett, hogy aDorko Hungary kollekció, valamint a limitált szériás termékek legnagyobb választéka isitt érhető el, az új bolt túlmutatva ezen, egyúttal egy igazi közösségi találkozóhely szándékával nyitott meg.

„Egészen hihetetlen az utóbbi két évben az a támogatás és bizalom, amit a vásárlóktól kaptunk hazai márkaként, és ez a mai eseményen is érezhető. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, és ennek köszönhetjük, hogy most itt lehetünk.– mondta el Gém Péter, a Dorko alapítója.

A DRK Bazilika üzlet a nyár folyamán csütörtöktől vasárnapig meghosszabbított nyitvatartással, éjfélig várja a látogatókat.


Megtekintések száma: 83505


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet