2019 Szeptember 29

Micsoda átváltozás


Amikor a szív összetörik, az kegyetlenül tud fájni. Ilyenkor két út közül választhatunk....megrázzuk magunkat és új életet kezdünk vagy önpusztító önsajnálatba süllyedünk. Egy középkorú japán férfi inkább új életet kezdett. Shirapyont, miután felesége elhagyta, diétázni kezdett, keményen edzett és úgy kigyúrta magát, hogy ma már az egyik legsikeresebb testépítő lett.

Történetéről a Boredpantának nyilatkozott:

Öt éve váltam el, eleinte nem tagadom, az alkoholhoz nyúltam, de szerintem a kezdeti fázisban ez érthető. Aztán rájöttem, hogy ennél már nem leszek fiatalabb, és az élet is megy tovább. Belekezdtem a fogyókúrába, változtattam az életmódomon, el akartam indulni egy fitneszversenyen

Összesen 12 kilót fogytam a diétának, illetve az edzésnek köszönhetően. Az első versenyemen nem értem el jó eredményt,de nem adtam fel. Azóta is testépítő vagyok, és sok megmérettetésen vettem részt, de eredményesen már" - folytatta Shirapyon.

 Keményen megdolgozott a sikerért, naponta több órát tölt az edzőteremben, elszántan küzd, hogy megvalósítsa álmait. Az élete a válás után gyökeresen megváltozott, de utólag már nem kudarcként éli meg a történteket, inkább inspirálódik és tanul az esetből.

Egyáltalán nem bánom, hogy így alakultak a dolgok. Ennek köszönhetem, amit elértem, azt az életet, amit most élek, és szeretek. Ha az ember újjá akar születni, akkor nem halogathat egyetlen napot sem. Addig kell megtenni, amíg életben vagy" -folytatta Shirapyon

Újabb fordulat jött Shirapyon életébe, amikor megismerkedett az új  szerelmével. 

"Megváltoztam, és ez megváltoztatta az életem. Ennek köszönhetem a csodálatos párom, akit mindennél jobban szeretek. Boldog vagyok, de az út idáig nem volt sima és rövid. A legnagyobb csatánkat saját magunkkal kell megvívnunk, viszont én vagyok a tökéletes példa rá, hogy megéri" - mondta a férfi.

Shirapyon szerint bárki képes a változásra, de nem mindenkinek van meg hozzá  kitartása. Sokszor viszont az embereknek tényleg egy tragédiára van szükségük ahhoz, hogy elinduljon bennük valami, ami változásra kényszeríti őket.

Ha valaha is kétségbe vontja kitartását és erejét, akkor tartsa szem előtt Shirapyon mottóját! 

 "Ne találj kifogásokat addig, amíg meg nem próbáltál mindent, amit csak megtehetsz a sikerért" 

Via: Boredpanda

diéta testépítés fitnesz átváltozás kitartás


Megtekintések száma: 22918


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet