2016 Október 31

Elképesztően érzelmes dezodor reklámot készített egy cég a Secret Deodorant nevű termékéhez, mely nagyon mély üzenetet hordoz magában a nőiséggel kapcsolatban.

Bár minden reklám ennyire tartalmas és érzelemmel teli legyen ennyire kevés időben. Bizton állíthatjuk, hogy semmi bajunk nem lenne a reklámokkal, ha képesek lennének mélyebb üzeneteket hordozni annál, minthogy vedd meg, és vegyél az adott termékből még többet.

Ez az alig fél perces reklám azonban annyira erős üzenetet hordoz, és az olyan megható módon van előadva, hogy bárki szemébe képes könnyeket csalni, aki nő.

A reklám alapvető üzenete ugyanis az, hogy nincs rossz módja annak, hogyan legyen valaki igazi nő.

A nőiességet, és annak mibenlétét pedzegető kőkemény, érzelmekre hat fél perc az egész napunkra hatással lesz, ha megnézzük a videót.

A reklámban egy női vécé egyik fülkéjében álló ideges nőt láthatunk. A helyiségbe belépő nők hangjára aztán felfigyel, és egy mély lélegzetet vesz, és kimegy közéjük.

Ezután íródik ki az üzenet: „Dana megtalálta a bátorságot, hogy megmutassa, nincs rossz módja annak, hogyan lesz valaki nő.”.

A reklám egyértelműen az olyan nőkre utal, akik eredetileg nem voltak nők, és férfi testbe voltak zárva, mire eljutottak hosszú és küzdelmes út során arra a pontra, hogy vére teljes értékű nőként érezzék magukat.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

videó megható


Megtekintések száma: 43503


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet