2023 Január 16

10 éves jubileumot ünnepel idén Szandra és Attila, azaz az Eldorado együttes. Ebből az alkalomból számos meglepetéssel készülnek a rajongóknak.

„10 éves jubileumunk alkalmából készítünk egy digitálisan elérhető kislemezt, melynek első dalát meg is osztottuk a YouTube csatornánkon. A dallal egy kapcsolati és a zene iránti összhangunkat fejezzük ki, azokkal az érzésekkel, melyeket nap mint nap megélünk, hisz nem csak a színpadon, a magánéletben is párt alkotunk – kezdte Szandra. – Olyan érzéseket közöl a dal, mint amikor távol vagy a párodtól és késztetést érzel rá, hogy most fel kell hívnod, mert szüksége van pár támogató szóra. Amikor a párod a múzsád és erőt, ihletet ad a mindennapokra és együtt tudtok „szállni” a mindennapokban – fogalmazott az énekesnő, majd férje, Attila vette át a szót.

„A dal azért is érdekes, hisz a pályafutásunk elején mulatós zenével foglalkoztunk, majd szépen lassan kialakult a dalban is hallható gitáros, pop-osstílus amely így a jubileumunk alkalmára megerősíti önkifejezésünket, melyben most Szabó Zé producer volt segítségünkre. Azért, hogy a képi világ is összhangban legyen a dallal, egy költségesebb imidzsklipet készítettünk hozzá, komplett stábbal, táncosokkal és egyéb kellékekkel. Ezzel egyidőben készülünk a „10 év” turnénkra, folyamatosan bővül a naptár az új helyszínekkel, amelyet Facebook oldalunkon rendszerint kirakunk.”


Megtekintések száma: 53747


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet