2016 Október 01

Már betervezted a diétát, de nincs még meg a kellő motiváció, vagy a megfelelő segítség? Ez az alkalmazás segíthet rajtad, játszva szabadulhatsz meg a kilóktól!

Egy olyan alkalmazás bukkant fel a mobil appok piacán, mely nem csak azt ígéri, hogy informatív segéded lesz a diéta során, hanem azt is, hogy egyszerre látványos, és ötletes.

Valljuk be, nem sokan várnánk egy mobil alkalmazástól azt, hogy segít lefogyni.

A „Lose it!” nevű applikáció olyan ötletes új módon informál téged a bevitt kalóriákról, amit még te sem gondoltál volna.

A diéta egyik nagy problémája mindig is az volt sokak számára, hogy betartsák a megfelelő napi kalória limitet. Ehhez számolgatni, matekozni kellett, de ha valaki nem volt vizuális alkat, könnyen túlszaladhatott a kalóriákkal, és nem jött meg a várva várt súlyvesztés.

Az új alkalmazás szakít ezzel a matekozós, számlálgatós hagyománnyal, és vizuálisan újít be. Ha lefotózol egy ételt, akkor egy hatalmas adatbázisból keresi ki az adott ételről tárolt kalória információkat.

Így nem kell állandóan számolgatnod, jegyzetelgetned.

Nem tudod, hány kalória lehet a reggeli? Csak fotózd le, és az applikáció kiszámolja neked! Természetesen a projekt bár már működőképes és letölthető, még gyerek cipőben jár.

A fejlesztők elmondása szerint a program még nem képes megkülönböztetni egy tonhalas-sushis salátát barna rizzsel, és kiszámolni az összetevők kalória tartalmát, de ha az összetevőket külön fényképezzük, azokból már nagy pontossággal ki tudja számolni a szükséges információkat.

És ez még nem minden. Egy friss felmérés szerint az applikáció használó emberek 73%-a képes volt leadni súlyából, és elmondásuk szerint egy az applikációnak köszönhetik.

érdekes érdekesség fogyás diéta


Megtekintések száma: 15874


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet