2018 Január 18

Judy Robson, egy angliai Birminghamban élő, huszonegynéhány éves anya, aki egy bizarr és borzasztó állapottól szenved. Bár az orvosok adtak már hivatalos diagnózist, mégis, Jody úgy véli, hogy Kleine-Levin szindrómája van, egy ritka agyi rendellenesség, ami lehetetlenné teszi, hogy napokig, vagy akár hetekig is felébredjen.

Robson első ilyen élménye 12 éves korában volt, amikor egy barátjánál aludt. A többi gyerekkel együtt este lefeküdt, és nyolc napig nem ébredt fel! Amikor végre felébredt, akkor átmenetileg elfelejtette, hogy ki ő, és, hol van.

Gyermekkora óta, amikor az első alkalommal történt ilyen eset, azóta Robson 50 hasonló incidenst élt meg. Átaludt születésnapokat, ünnepeket és Karácsonyokat. Noha, úgy tűnik, hogy ébren van az ilyen alkalmakkor, mentálisan mégsem. Még az is lehet, hogy mozog, de ilyenkor nem önmaga. Ez az állapota nagyon megterheli kapcsolatát a férjével, Stevennel.

De a legszélsőségesebb eset Robson terhessége közepén történt, és első gyermeke születésére sem emlékszik.

A fiatal anya munkába indulás előtt aludt el, és, csaknem három héttel később ébredt fel, így teljes egészében kiesett számára első gyermeke születése.

El sem tudom képzelni, hogy hogyan érezheti magát ilyen titokzatos állapotban.

Ismerje meg Robsont és családját az alábbi videóban, és ossza meg ezt az orvosi rejtélyt barátaival a Facebookon.

videó érdekes érdekesség megható


Megtekintések száma: 25045


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet