2016 Október 11

Mackenzie Clare alig volt 10 éves, amikor egy váratlan találkozás örökre megváltoztatta az életét, és a hátralévő éveire megnyomorította. A lány azonban elhatározta, hogy valóra váltja álmát. Nézd meg mi történt vele, és hogyan váltotta valóra azt, amire mindennél jobban vágyott!

Clare elég fiatal volt, mindössze 10 éves, amikor egy óriási tragikus baleset következtében lebénult deréktól lefelé.

Váratlanul karambolozott szüleivel egy ámokfutó autóval. Olyan súlyosak voltak az autóbalesetben szenvedett sérülései, hogy a lány élete is veszélyben volt.

Végül csodával határos módon sikerült megmenteni őt, azonban a gerince olyan mértékben sérült, hogy nem volt többé képes lábra állni.

Clare deréktól lefelé lebénulva volt kénytelen tovább élni az életét. Álmai, és addigi élete tört derékba. Úgy érezte, hogy nincs értelme annak, hogy él, és többször megfordult benne az öngyilkosság gondolata is.

Korábban modell szeretett volna lenni, de ez az álom elérhetetlen ábránddá silányult előtte. Meg volt róla győződve, hogy soha nem fog eljönni azonban elhatározta, hogy küzd sanyarú sorsa ellen.

Ma Clare már 19 éves, és valóra vált az a nagy álma, hogy modellként tündököljön. Ráadásul gyönyörű sellőként született újjá egy fotós fényképezőgépe előtt.

A lányon egy épp arra járó fotós szeme akadt meg, aki úgy gondolta, hogy tökéletes alanya lenne az egyik fotósorozatnak. Volt egyfajta megfoghatatlan szépsége és kisugárzása ennek a lánynak, ezért döntött mellette.

„Különlegesnek, erősnek és büszkének éreztem magam, jót tett az önbizalmamnak” – nyilatkozta Clare a fotózás után.

Ez a történet remekül megmutatja azt, hogy legyenek a körülmények bármennyire is kegyetlenek velünk, nem szabad feladnunk, mert ha kellően kitartóak vagyunk, megvalósíthatjuk álmainkat.

érdekes érdekesség megható


Megtekintések száma: 12695


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet