2016 Október 12

Sokak irigyelnek, hogy göndör a hajad, de te a fenébe kívánod az egészet? Ezeket a dolgokat csak te értheted, és az olyanok, akik természetes göndör hajjal rendelkeznek.

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a v hajú lányok élete játék és mese.

A hullámokat ugyanis az egyenes hajú lányok csak sok munka árán tudják elérni, de vajon azt tudták, hogy rengeteg meló van a természetesen göndör hajjal is?

Pudli

Ráadásul az ilyen hajat nem mindegy, hogyan formálod. Ha rosszul választasz frizurát, és kényes helyeken vágatsz belőle, könnyen nézhetsz úgy ki, mint egy pudli. Érdemes a lehető legjobb fodrászhoz menni vele, aki ért ehhez a típusú hajhoz.

Egy amatőr vagy kezdő fodrász valószínűleg elvérezne a feladat előtt, hogy műveljen valami jót a hajunkkal. Igazi művészet kell ahhoz, hogy ezt a hajat formálják, de ha sikerül, a látvány mindent maga mögé utasít.

Szinte lehetetlen fésülni

Vannak göndör hajú lányok, akik viszonylag könnyen tudják fésülni a hajukat, de többnyire az a jellemző, hogy csak kevésbé, vagy egyáltalán nem lehet normálisan nekiesni fésűvel.

Ilyenkor ugyanis makacs csomók alakulnak ki, és nagyon nehéz szétszedni őket. A fésüléssel sokan csak összekuszálnák hajukat, így más módokat fejlesztettek ki a hajuk rendezésére.

Néha azt mondják rá, hogy trehány

Bizonyos esetekben úgy nézhet ki a hajad, mintha most keltél volna fel kócosan az ágyból. Tény, hogy a göndör haj néha valóban az igénytelenség látszatát keltheti, mintha a hajad teljesen rendezetlen lenne, de ez ellen minden nap meg kell küzdeni, ha ilyen a hajad.

Ugyanakkor megvan a maga bája ennek a rendezetlen göndör hajnak is. Kölcsönös egyfajta fiuatalos vagányságot a viselőjének.

A hajmosás procedúra

A göndör haj igazi precíz, külön lépésekből álló hajmosást kíván. Különböző hajegyenesítő, vagy éppen még jobban göndörítő hatású samponok, balzsamok, hidratáló hajpakolások várnak arra a göndör hajú hölgyre, aki tényleg minőségi göndörséget szeretne kihozni frizurájából.

Mindig végig kell követni a megfelelő lépéseket, és ügyelni arra, hogy mindent jól csinálj. Cserébe kapsz egy leutánozatlan hajat.

Mindenki irigy rád

Ez már csak mindig is így volt a világtörténelem során. Az embernek mindig az kellett, ami a másiknak megvolt, és neki nem. Az egyenes hajú lányok sokszor a göndör fürtökre vágytak, és biztosan neked is sok ismerősöd van, akik irigyek a göndör hajadra.

Ezek az emberek minden bizonnyal nem tudják, hogy mennyire nagy törődést igényel ez a haj, de azt is biztosan állíthatjuk, hogy a göndör haj igazi kuriózum, és utánozhatatlan, így van mire irigykedniük!

szépségápolás szépség hajápolás haj frizura


Megtekintések száma: 349392


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet