2016 Január 27

Laser Force

Budapesten két helyen találhatjuk meg őket. Az egyik pályájuk a Duna Plázában a másik pedig a Reno Udvarban található. Hétköznap már 2000 forinttól harcolhatunk egy órát, ugyan ez hétvégén már 2200 forint.

 

Laser aréna

A harmadik kerület Szentendrei út 95 alatt található a játéktér. Valamivel kedvezményesebbek az árai mivel hétköznap már 1800 forintért játszhatunk egy órát. Itt is van lehetőségünk ajándék utalványt vásárolni, ha meglepnénk vele valakit. Bár kevés a róla írt vélemény, de azok mind nagyon jóra értékelik.

csajos-lezerharc

„Csodás születésnapi zsúrt tartottunk itt a fiamnak. Az üzemeltető fiatalemberek nagyon segítőkészek, profik, a pálya remek! Ajánlom mindenkinek jó szívvel!”

Lasertag

Négy különböző helyszínen rendeznek játékokat és igény szerint kitelepülnek. Ez utóbbi nagyon hasznos lehet a cégek számára. Az ártáblázatból számomra az derül ki, hogy inkább csoportokat várnak, mint 1-1 személyt, bár biztos az utóbbi esetben is megoldják a csatlakozást valamelyik társasághoz.

Lasergame

A 13 kerület Visegrádi utca 3 szám alatt találjátok meg őket. AZ árakat tekintve itt is 2000 forint a hétköznapi 1 óra és mindössze 90 forinttal drágább a hétvége, így ez biztos nem lesz befolyásoló tényező. Mint a fentieknél itt is van lehetőség csoportos foglalásra szülinapok vagy csapatépítés megtartására.

„Ere emlékezni fogok! Nagyon jó!”

„Szuper hely, ötös!”

Lézerharc

A lézerharc pálya Szentendrén található a 11-es út mellett a Városkapu üzletháznál. Több mint 10000 nm erre a célra kialakított pályán játszhatunk. Az árakat tekintve valamivel drágább, mint a fentiek mivel itt 2100 forinttól kezdődik 1 óra de biztosan megéri a pénzét. Emellett több akció és kedvezmény áll rendelkezésünkre.

 

Cikkünket az egyik leghíresebb lézerharcossal zárjuk, Barney Stinsonnal. Ő aztán tud:)


Megtekintések száma: 380608


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet