2018 Március 22

Egy dolog biztosan feltűnt mindenkinek Chrissy Teigennel kapcsolatban: nem Crissy Legendnek hívják. A modell férje ugyanis a híres énekes, John Legend. Vagyis ha a hagyományoknál maradnának, mindketten a Stephens vezetéknevet viselnék – hiszen ez az énekes eredeti neve. Kislányuk, Luna viszont Stephens, nem az apja művésznevén lett anyakönyvezve.

Ez a fontos részlet elengedhetetlen, hogy mi is remekül szórakozzunk Chrissy reakcióján. Ahogy a felhasználó feltette a kérdést (nem egyenesen a modellnek, hanem csak sajt Twitter-oldalán posztolva), rengetegen kommenteltek. Mind közül pedig kitűnt a modell válasza: ,,A férjem sem viseli a saját nevét." Ezzel megmagyarázottnak tekintette, hogy ő miért nem vette fel sem a Stephens, sem a Legend nevet.

Több felhasználó is írt még, akik számára szintén nem az volt a legfontosabb a házasságkötésnél, hogy milyen néven éljenek ezután. Egy férfi azt írta: ,,Boldog voltam, mikor a feleségem igent mondott. Nem érdekelt, hogy felveszi-e a nevemet, vagy sem.” Egy nő pedig kijelentette, neki már van vezetékneve. Tehát nincs szüksége a férjéére.

Via: Buzzfeed

kép: Star Tribune

sztárok modell Twitter házasság név komment vélemény


Megtekintések száma: 113575


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet