2019 Május 15

Annak ellenére, hogy szinte teljesen eltűnt a piacról az Ipod, továbbra is az egyik legkedveltebb alma eszköz a világon. Bár nincs sok remény, hogy újra kereskedelmi forgalomba kerüljön, mégis van remény azok számára, akik ragaszkodnak a klasszikus média lejátszóhoz.


Yeonsoo Kang koreai tervező zseniális megoldást eszelt ki, amelynek jóvoltából az Apple óráját konvertálni lehet egy mini Ipod szerű szerkezetbe.

2018-Pod-case-Yeonsoo-Kang-1-770x434

Az exkluzív fehér szerkezet – ami meglepően hasonlít az eredeti készülékhez - lehetővé teszi, hogy az Apple Watchot egy Ipod-Mini stílusú tok tetejébe lehessen csúsztatni. A zenelejátszás az Apple Watch érintőképernyőjén keresztül, vagy a vezeték nélküli fülhallgató (AirPods) segítségével irányítható. Ez a funkcionális szilikon tok azonnal zsebre tehetővé teszi az Apple órát, mint zenelejátszót, pont olyan érzetet keltve, mint a régi Ipod esetében.

2018-Pod-case-Yeonsoo-Kang-3-770x433

Kang tervezése a Caselogy munkanevet kapta és egyelőre csak bízhatunk benne, hogy a közeljövőben megkezdődik a sorozatgyártása. Ha ez így lesz és az ötletből kézzelfogható termék lesz, akkor az Ipod szerelmesek megnyugodhatnak, hiszen nemsokára visszakapják imádott zenelejátszójukat, ha nem is az eredeti formában.

M.Peet

Via Luxurylaunches

Apple Watch Ipod two in one


Megtekintések száma: 19569


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet