2017 Szeptember 20

Fotó :Neznánsky Tamás

„Gyerekkorom óta élek-halok a fociért és nem csak nézem, hanem a fiaimmal, Miksával és Kadosával szívesen játszom is. Irányító középpályást szeretek játszani és labdákat adni a fiúknak, akik rugdossák a gólokat. Nagyon megörültem, amikor meghívást kapta

Portobello Hotel

Médiaválogatottba, hogy egy esztergomi nyárzáró strandfoci tornán mutatkozzak be velük a közönségnek. –

Fotó :Neznánsky Tamás

emlékszik Bence. – gondoltam nekem való feladat, de elég titokzatosak voltak a csapattársaim gondoltam valami készül ellenem. Az Aquasziget Élményfürdőbe érve fedték fel előttem, hogy az ellenfelünk a Ferencváros 1995-ös BL kispályás csapata lesz. Telek – Keller – Szeiler – Szűcs ismerős nevek voltak nekem a pályáról, de hát mindig is a Kispest ellenfelei voltak. Egy kicsit megijedtem, de gondoltam kispesti gyerekként ki kell állnom a Fradi ellen.”- nevet.

Fotó :Neznánsky Tamás

De nem csak ezt az egyetlen meglepetést tartogatott a nap Bence számára.

Fotó :Neznánsky Tamás

„A Portobello Hotel Médiaválogatottba kerüléshez minden új tagnak át kell esnie egy beavatási rituálén – meséli Müller Attila, aki maga is kiállta a próbatételeket – évekkel ezelőtt engem is csúnyán megvicceltek a fiúk, a lovagló izmomat kellett bemelegítő krémmel bekennem….hát aznap sokkal gyorsabban futottam – nevet.”

Fotó :Neznánsky Tamás

„Hála Istennek nekem mást találtak ki. – veszi át a szót Apáti – A Portobello Hotel lobbyját berendezték akadálypályává, ahol labdavezetési ismereteimet tesztelték, majd bicikli cselt kellett bemutatnom igazi kerékpár bevonásával, végül pedig az Aquasziget fürdőben a strandfocit csak úgy kezdhettük meg, ha előtte spárgába állok a két kapu között.” – idézi fel a próbatételeket– sikeresen vizsgáztam, mint a pályán, mint a parton. 

Fotó :Neznánsky Tamás

Fotó :Neznánsky Tamás

Fotó :Neznánsky Tamás

A próbatételek nem is estek annyira nehezem, a foci közben viszont sajnos néha el akart fogyni a levegőm, akkor cserét kértem Rickyvel így a meccset is átvészeltem. A szálloda és a fürdő vendégei nagyon jól szórakoztak a csetlés botlásaimon, de drukkoltak is nekem, ami jól esett. Estére már csak a medence volt vissza, persze, hogy ruhástul vetettük magunkat a vízbe”

Fotó :Neznánsky Tamás

Fotó :Neznánsky Tamás

Természetesen a Ferencváros zárta győzelemmel a tornát, de a nap igazi győztese a közönség és Apáti Bence lett, aki ezzel teljes jogú Portobello Hotel Médiaválogatott taggá vált.

Müller Attila Médiaválogatott Apáti Bence Keller József Szeiler József Holló Richárd Szűcs Mihály Telek András Szenes Sándor Aquasziget Esztergomi Fürdő Portobello Hotel Ricky


Megtekintések száma: 669306


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet