2021 Október 25

A Drone Photo Awards a légi fotózás első számú versenye. A  pályázati képek a világ minden tájáról érkeznek és lehetővé teszik számunkra, hogy elképesztő magasságokból lássuk meg a világ csodáit. Ezután felfedezzük azt, amit alulról nem fedezhetünk fel, például a tájképek geometriai formáit, de a színeket és azok asszociációit is. Valamennyi nyertes fotó 2021 novemberében lesz látható az olaszországi Sienában.

A nyertes képek között a fődíjat Terje Kolaas norvég fotós kapta,a fotón a rövid csőrű ludak repülnek át a havas tájon, útban a költőhelyük felé.  

Sport kategóriában az ausztrál Phil De Glanville azt a pillanatot örökítette meg, amikor Ollie Henry szörfös egy óriás hullámon lovagol.

A Város kategóriát Szergej Poletajev orosz fotós nyerte, akinek a képén egy Moszkva melletti kolostor látható, amely mögött egy hatalmas erőmű füstölög. 

A Vadon kategóriában Qasim Al Farsi ománi fotós nyerte az első helyet egy  levesteknősről készült fotójával, melyen a teknős tojásrakás után tér vissza a tengerbe. 

Az Emberek kategória nyertese Trung Pham Huy vietnami fotós, aki egy mangrove erdei halász képével lett kategória győztes.

Természet kategóriában Martin Sanchez amerikai fotós fényképe nyert, ami egy izlandi vulkán kitörését ábrázolja.

Absztrakt kategóriában Gheorghe Popa román fotográfus nyert, egy Erdélyi-középhegységben található folyóról készült képével, amelyet a réz- és aranybányákból származó vegyi hulladék szennyezett be.

Az összes nyertest megtalálja a verseny honlapján .

Forrás:http://www.fubiz.net/

fotópályázat drónfotó


Megtekintések száma: 17572


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet