2022 Augusztus 03

Az esküvő mindig is egy különleges esemény. Kezdve a folyosói vonulástól, az megindító apa-lánya táncig, a menyasszony nagy napjának minden egyes perce érzelemdúsabb, mint a következő.

Egy újdonsült ara mondása, hogy „Én megteszem” különleges jelentőséggel bírt, mivel az esküvői fogadására különleges vendégeket is hívott.

Kinsey French – tanár, a Kentucky, Louisville-beli Christian Academy Providence Iskolában, karrierjét a különleges igényű gyerekek számára szentelte. És, amikor a barátja, Josh megkérte a kezét, már tudta, hogy az esküvője szerelmével nem lenne ugyanaz, ha nem lenne ott az osztálya, ami szívének oly’ kedves.

Ahelyett, hogy az osztályában egy padot terített volna meg nekik, ez a különleges menyasszony egy további lépést tett.

„Olyan, mintha, a családom lennének” mondta Kinsey a WLKY-nek. „Az első osztályom volt és eddig az egyetlen, így tudtam, hogy a nagy nap nem történhet meg nélkülük.”

Amíg Kinsey az utolsó simításokat végezte csipkés, himzett menyasszonyi ruháján, és göndör, barna fürtjeit klasszikus menyasszonyi frizurába rendezgette, addig a tanítványai a legcukibb virágszóró fiúk és sortálló fiúként pompáztak. A kislányok gyöngyös, elefántcsontszínű ruhákban surrantak be, a fiúkon fehér ing, nadrágtartó és csokornyakkendő volt.

Ráadásul, Kinsey tanulói, a boldog pár esküvőjén is szerepet játszottak, mint virágszóró kislányok, és gyűrűhordozó kisfiúk.

És amikor eljött a hagyományos csokor-dobás ideje, a kislányok egymást lökdösték, hogy a menyasszony közelébe kerülhessenek.

A gyerekek a táncparkettre is kipattantak, hogy ropjanak egyet kedvenc tanárukkal.

Ez a fekete-fehér fénykép azt rögzítette, hogy milyen ideges volt a kis csoport, még a legnehezebb iskolai feladatot is felülmúlta …

A virágszóró kislányok mosolya indította az eseményt

És végül, egy gyors látogatás a szertartás előtt, csak, hogy megnyugtassák az ara idegeit …

celeb hírességek híres emberek


Megtekintések száma: 112805


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet