2017 November 08

„Esztergomban találkoztam először a FruttaMax-szal egy rendezvényen. – kezdi Apáti Bence – onnan jött a meghívásuk, hogy néhány barátommal látogassam meg őket a budapesti kiállításon, ahol standjuknál meglepetések várnak majd ránk! Titokzatosak voltak, de felkeltették az érdeklődésünket.”

„Nagyon szeretem a meglepetéseket – mosolyog Csordás Tibi - sosem gondoltam volna, hogy egyszer szörpös flakonok közé fogok kislabdával célba dobni, vagy a kézfejemen egyensúlyozom velük. Itt többek között ez volt a feladat, amit sikerült teljesítenem.”

A Médiaválogatott sztárjain az ügyességi feladatok nem fogtak ki, sőt még a kóstolás is jól ment.

„Nem vagyok édesszájú, ezért félve kóstoltam meg a szörpből készült italokat – veszi át a szót, Ricky – de nagyon pozitívan csalódtam, amikor nem ragadt össze a szám a cukortól. Megtudtam, hogy a FruttaMax light változatával készültek nekem, hogy tudjam tartani a formám a színpadon, mert ha nem figyelek magamra, akkor gyorsan felszöknek rám a kilók, amik hát semmilyen szempontból sem jönnének jól. – mosolyog.

A napot kvíz versennyel zárták sztárjaink, amibe a vendégeket is bevonták. A kvizmester Ricky volt. A Partyssimo együttes frontembere örömmel toborozta a játékosokat és nagy rutinnal tette fel a kérdéseket. A legnagyobb meglepetést a FruttaMax hígítási aránya okozta, ami 1:23-as eredményével hihetetlennek minősült. Ehhez társult az 50%-os gyümölcstartalom. Szabó Zoltán és Mágel Ágnes tulajdonosok hitetlenkedő sztárjaink számára valamennyi frutta ízből kóstoló csomaggal készültek, így édes teherrel, elégedetten távoztak Palcsó Tamásék a helyszínről.

Médiaválogatott F-Pont Média Csordás Tibi különleges Palcsó Tamás Apáti Bence Ricky FruttaMax Szabó Zoltán Mágel Ágnes Yuva Ellenállhatatlan Szörp


Megtekintések száma: 235668


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet