2016 Decemberr 02

Brittany, egy Georgia állam-beli, dublini nő nagyon szereti a jelnyelvet. Évek óta szenvedélyesen érdeklődik az ASL iránt (American Sign Language – Amerikai Jel Nyelv). Így, amikor eljött az esküvője ideje, Brittany meg akarta lepni Evant, aki hamarosan a férje lesz, úgy, hogy egy csavart visz a hagyományos esküvői esküjébe

Brittany úgy döntött, hogy az ASL-en keresztül „énekel” majd egy dalt, ami mindkettőjüknek sokat jelent, ezzel téve az esküvő egy pillanatát semmihez foghatóvá.

Jegyességük korai szakaszában, Nathan Roberts, jelnyelvi szakértő tanított neki bizonyos jeleket. Ő is elkezdte tervezni az „ál-hazugságot”, így akarták Evant meglepni a nagy napon, aki csak annyit tudott, hogy valami különleges zene lesz, és élő eladás, amit az énekes-szerző fog majd a szertartás során előadni.

„Így is szerepeltettük a programban, sőt, elő is adtam neki, mintha próbálnék, hogy Evan elhiggye”, írta Brittany a Facebookon.

A nagy nap előtti héten, Britanny egész nap, órákat töltött a jelek tanulásával és gyakorolt.

A videón láthatja Evan arcát, és a piruló menyasszonyét, pár lépésre az oltártól, amint ezt a felejthetetlen pillanatot átélik. Evan könnyekkel a szemében áll, a boldog barátai és a családja körében.

Kérjük, ossza meg ezt a váratlan, és szívmelengető esküvői pillanatot a barátaival a Facebookon!

videó érdekes érdekesség megható


Megtekintések száma: 50539


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet