2016 Október 09

Igazi elégtételt vehetett az a nő, akit kinevettek, és meghurcoltak barátai, ismerősei a súlya miatt. Végül ő nevetett utoljára, mikor 65 kilót leadva már olyan bombanővé vált, hogy korábbi utálói könyörögtek neki randevúért.

Az akart sokat számít akkor, ha valaki fogyni akar. Ami azt illeti, az akarat talán a legfontosabb az egészben, és minden más csak ezután jön.

Ki ne szeretett volna már leadni egy kis felesleget életében? Aki nem, az vagy nagyon vékony, vagy hazudik.

A 23 éves Emma Pope úgy volt vele, ahogy sokan voltunk és vagyunk a diétával: mindig majd holnap! A következő napban látta a megoldást, és még egy-egy napig élvezni akarta az ételt és a finom falatokat, és a Netflix sorozatok előtt punnyadást.

Azonban ezek az eltolt napok hetekké, hónapokká és évekké sűrűsödtek, és azon kapta magát, hogy sokkal több felesleget szedett fel, mint korábban gondolni merte volna.

Ekkor határozta el magát, hogy megváltoztatja az életét, és le fog adni legalább 65 kilogrammot.

A Texasban élő hölgy egészségügyi karrierbe akart kezdeni, és szerette volna, ha nem egy bálnaként hivatkoznak rá a barátok, haverok, ugyanis rendszeresen gúny tárgya volt.

Mozogni kezdett, és odafigyelt arra, hogy mit eszik. Így volt képes 65 kilogrammot leadni, ami önmagában egy elképesztően bámulatos teljesítmény.

Ráadásul nagy fogyása után az emberek is kezdtek teljesen máshogy hozzáállni. Sokkal kedvesebbek voltak vele, és keresni kezdték a társaságát.

És ami legjobb az egészben: váratlan fordulat következett be, amikor több korábbi utálója randiért könyörgött nála.

Olyan emberek is, akik korábban lekövérezték, és egy nagy bálnának tartották. Emma nevetett utoljára, és nem ők rajta, mert képes volt erre a bámulatos fogyásra, és nem ment el senkivel randira, mert nem tartotta őket olyan embereknek, akik megérdemelnék a társaságát.

egészség érdekes érdekesség fogyás diéta életmód


Megtekintések száma: 15126


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet