2016 Január 29

A megfelelő parfüm használat

Sarah tanácsa, hogy ne dörzsöljük össze a csuklónkat, miután lefújtuk parfümmel.“Nagyos sok ember összedörzsöli a csuklóját a kedvenc illata felvitele után. A titok az, hogy ezt ne tegyük, hanem hagyjuk, hogy magától megszáradjon, így nem tesszük tönkre az illatot.”

sarah-jessica-parker-5-szepseg-titka

 

Sarah imádja a szempillaspirálokat

A színésznő szívesen keresgél a különféle spirálok között. “Szeretem a szempillaspirálokat. Végeláthatatlanul keresem a megfelelőt. Mindent szeretnék-hosszúságot és dús hatást- ugyanazzal a kefével. Mindig, amikor megtalálom a megfelelőt, abbahagyják a gyártását. Hogyan segíti ez az üzletet?”

sarah-jessica-parker-5-szepseg-titka

 

“Anti-aging” krémek

 “Abban hiszek, hogy minél többféle öregedés gátló krémet kell vennem és használnom. Bármelyiket az arcomra kenem, aminek a csomagolásán nagy félkövér betűkkel a “anti-aging” szavak szerepelnek.”

sarah-jessica-parker-5-szepseg-titka

 

 

Száraz sampon, mint legjobb barát

A száraz sampont segítségével meghosszabbíthatjuk, a két hajmosás közti időszakot.Bármelyik drogériában beszerezhető, elérhető áron. “Ez egy hatalmas ajándék.Ha te is olyan vagy mint én és szereted a hajadat minél kevesebbszer mosni egy héten, akkor ez a termék a te legjobb barátod is lehet! Semmi sem fogható hozzá és csodálatos az illata!”- vallja a színésznő, amivel csak egyetérteni tudunk.

 

 

 

 Hajápolás, hajápolás, hajápolás

“Mivel a hajam, szinte állandóan vegyi és fizikai hatásoknak van kitéve, igyekszem a legjobb minőségű termékeket választani, amelyek segítenek abban, hogy hajam puha és egészséges maradjon. Igyekszem szilikonmentes samponokat választani, valamint ha időm engedi, szívesen használok különböző otthon elkészíthető pakolásokat is.”

sarah-jessica-parker-5-szepseg-titka


Megtekintések száma: 32750


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet