2022 Szeptember 27

Szerző: Medgyesi Tímea

Eléri, hogy jól érezd magad, majd lerombolja

Megvannak azok a gyerekek akik nagyítóval égetik a bogarakat? Na, a pasi is ugyanígy viselkedik. Először tesz valamit amitől jól érzed magad, majd szinte azonnal le is rombolja a következő cselekedetével, épp amikor meggyőznéd magad róla, hogy titeket az ég is egymásnak teremtett. Vagy mégsem?

Egyenlőtlen viszonyok

Te mindent megteszel érte, cserébe viszont a negyedét sem kapod vissza, bárhogy is igyekszel: legyenek ezek aprócseprő szívességek, kedveskedések vagy  nagyobb volumenű dolgok. Az a rossz hírünk van, hogyha a helyzet most így áll, az később sem fog változni. Nem fair úgy adni, hogy nem kapsz vissza cserébe!

5-jel-hogy-nem-a-pasid-az-igazi

Ha a közelében vagy, úgy érzed megőrülsz

Manipulatív. Eléri, hogy majd megőrülj érte. Megdicsér, ígérget, de ha kérdőre mered vonni bármiről, hirtelen te leszel érte a hibás és eléri hogy rosszul érezd magad mert túl sokat vársz tőle. Nyugtatgatod magad, hogy nyugalom, neki van igaza. Tudod mit? Nincs igaza!

Tudod hogy nem hozzád való, mégis vele vagy

Mélyen legbelül tisztában vagy vele. Várod, hogy változzon – de nem fog. Emésztheted magad azon napestig, hogy miért történik ez, de valójában te is tudod, hogy lépned kellene. Talán valahol titokban élvezed a drámát. Egészséges ez? Nem, de te élvezed, amolyan emocinális érzelemturista módjára.

A többiek is azt mondják, hogy nem hozzád való

A szüleid, a barátaid, mindenki. Könnyű elveszni a dolgok sűrűjében és megfeledkezni arról, hogy sokszor a kívülállók jobban látják a dolgokat, mint te belülről. Tudod, hogy jobbat érdemelsz – ideje lépned!

Források:

http://www.pixabay.com

http://www.buzzfeed.com


Megtekintések száma: 555570


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet