2018 Március 21

Sok időt töltötök együtt és jókat tudtok beszélgetni? Ezek is fontosak, de az igazán stabil kapcsolat sokkal többet igényel. Ha ez az 5 pont rátok is igaz, nagyon szerencsések vagytok.

1. Együtt hozzátok a döntéseket

Természetesen nem kell megbeszélni, hogy mit reggelizz holnap, de amikor olyan dolgokról van szó, mint a házvásárlás, a gyermekvállalás vagy a munkahelyváltás, akkor a legjobb megbeszélni és együtt dönteni.

2. Közös jövőbeli terveitek vannak

Fontos a közös jövőkép. Például ha az egyik fél akar gyermekeket, a másik pedig nem, az bizony problémához vezethet. Minél jobban hasonlítanak a terveitek, annál jobb a kapcsolat!


3. Hasonló értékeitek vannak

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindig egyet kell értenünk, mert az unalmas lenne. Akkor tudtok igazán harmonizálni, ha a fontos dolgokban egyetértetek.

4. Jól kijöttök egymás családjával és barátaival

A család és a barátok mindig kényes pont egy kapcsolatban. Ha ezzel nálatok nincs gond, sok konfliktust tudtok elkerülni.

5. Kis szerelmi rituáléitok vannak

A mindennapi élet apró érintései létfontosságúak a kapcsolat szempontjából! Édes szerelmes üzenetek a lakásban, a fogkefe, a reggeli csók. Mindez azt mutatja, hogy szeretitek egymást és összetartoztok.

via Brigitte

test és lélek kapcsolatok emberi kapcsolatok szerelem párkapcsolat élj okosan párkapcsolatok szeretet női problémák kapcsolat béke család


Megtekintések száma: 33442


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet