2018 Május 10

Voltál már úgy, hogy nem tudtad eldönteni valakiről, hogy tényleg kedvel-e vagy csak te képzeled bele magadnak? Ebből a 10 jelből kiderül!

1. Sokat beszél rólad

Ha egy pasi sokat beszél rólad, akkor az egyértelműen annak a jele, hogy kedvel, még ha ez nem is tudatosul benne sem. Ha sokat mesél rólad a családjának, barátainak, rokonainak, az azt jelenti, hogy gyakran eszébe jutsz. Ha pedig gyakran töri a fejét rajtad, biztos lehetsz benne, hogy jelentesz neki valamit.

2. Sok időt tölt veled

Ha naponta sok időt töltesz együtt valakivel, azt rendszerint azért teszed, mert kedveled, szereted a társasságát, és jól érzed magad vele, igaz? 

Hahó! A férfiak is így működnek! Ha sokat van veled, nem kötelességből teszi, vagy, mert muszáj, hanem azért mert fontos vagy neki.

3. Emlékszik fontos dolgokra, dátumokra

Tudja, mikor van a szülinapod, és amint elmúlik az éjfél, azonnal felhív, hogy megköszöntsön, vagy az övé az első jókívánság az üzenőfalon? Ez egyértelműen mutatja, hogy képben van azzal, hogy mikor, milyen dolgaid vannak, vagyis érdeklődik utánad.

4. Fontos neki, hogy hogyan érzel

Legyen szó barátról, vagy titkos hódolóról, ha érzelmeidben zavar támad, ő az első, aki ezt észreveszi. Tudja, mikor vagy szomorú, és azt is, ha valami nincsen rendben. Legalább annyira képes kiismerni, mint te saját magadat.

5. Mindig meghallgat

Azok a férfiak, akik nem figyelnek ténylegesen oda párjukra, egy füllel hallgatják őket- szokták mondani. Úgy tűnnek, mint akiket érdekel a mondandód, valójában azonban nem, és ha visszakérdezel, már azt sem tudják, hogy miről beszéltél. Ha valaki kedvel, minden szavadat issza, és kívülről is el tudná mondani, mit meséltél neki, bármikor föl tudná idézni a veled töltött időt.

6. Védelmez

Ha egy férfi gyakran véd meg különféle bajoktól, vagy csak odafigyel arra, hogy se fizikai, se lelki értelemben ne érjen csalódás, bántódás, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy közömbös számára.

7. Megigéződik általad

Ha egy férfi oda van érted, azt azonnal látod, hisz ez a legnyilvánvalóbb, a legkevésbé jól takargatható jel.

Ahogyan issza minden szavad, ahogy rád néz, ahogy beszél veled. ha mindezt hatalmas melegséggel, és őszinte érdeklődéssel teszi, akkor biztos lehetsz benne, hogy érdekled.

8. Megosztja veled az életét

A bizalom nem csak egyoldalú. Oda-vissza kell működnie. Ha te megbízol benne, akkor ő is megbízik benned, és ha tényleg fontos vagy neki, megosztja veled a titkait, a személyes dolgait. Például elmesél egy olyan titkot, amit senki sem tud, vagy megoszt veled egy olyan gyerekkori emléket, melyet ég sohasem mesélt.

9. Kiakad, ha nem tud elérni

Ha valaki beléd van habarodva, észreveheted abból, hogy rendkívül sértődött és feldúlt tud lenni, ha nem foglalkozol vele, vagy ha nem tud elérni telefonon. Ez rendkívül közel áll a féltékenységhez is, a határvonal nagyon vékony, könnyen össze lehet vele keverni. Valójában ilyenkor csupán félt, és zavarja, hogy éppen az adott pillanatban nincsen rá szükséged.

10. Mindig mosolyog, ha veled van

Alapvető tény, hogy ha valaki olyannal töltjük együtt az időt, akivel jól érezzük magunkat, akkor mosolygunk. Méghozzá nagyon sokat. Észre sem vesszük, de végig fülig ér a szánk. Ugyanígy van veled a férfi, aki rajong érted. Ha a rajongott nővel lehet, akkor abban a pillanatban a legboldogabb embernek érzi magát.

kapcsolatok emberi kapcsolatok szerelem párkapcsolat kapcsolat


Megtekintések száma: 146327


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet